A legemberibb online közösség: hirdetés és szolgáltatások a Pillan-gónál

Nemsokára itt a tavasz, az újjászületés évszaka, amikor is a fák, bogarak és virágok is örömtáncba kezdenek a Nap alatt. A frissesség szele az online teret is eléri és a Pillan-Go is szárnyakat bontogat. Közösségünk megújul, mégpedig nem is akárhogyan! Gondoltál már arra, hogyan lehetne egy szolgáltatásokról szóló virtuális közösséget minél emberibbé tenni? Mi igen! És reméljük, rájöttünk a megoldásra.

kozossegi gondozasu falon novekvo novenyek

Miben lesz más az új Pillan-Go?

A Pillan-Go valódi felhasználók közössége a virtuális térben, akik szinte bármilyen szolgáltatást kereshetnek vagy kínálhatnak. Mi ebben az újdonság? Az, hogyha egy adott kulcsszóra keresünk rá a Google-ben (például: “kertész Baranya megyében”), a megjelenő találatok korlátozottak és több oldalra fognak elnavigálni, így az értékes találatok száma véges és nem is a teljes találati listát kapjuk, hiszen a Google-be beírva a korábbi keresések befolyásolják a találatok milyenségét. Nem is beszélve arról, hogy a negyedik-ötödik lap után elfáradunk a hirdetések böngészésében. A Pillan-go viszont egy helyre gyűjti össze a keresletet és a kínálatot, így nem kell értékes időt pazarolnunk a felesleges keresésre

Amennyiben szükségünk vagy egy szolgáltatásra, a bébiszittertől a dédiszitterig, a villanyszerelőtől a gázszerelőig itt megtalálhatjuk amit keresünk specifikus szűrők alapján. Szintúgy, ha valaki gázszerelő vagy csak van egy fűnyírója, amit időnként bérbe tud adni, hirdetését könnyen feltöltheti a Pillan-GO-ra. A hirdetésfeladás pofonegyszerű.

A Pillan-Go egy élő közösség, ahol hús-vér emberek reagálnak a hirdetésedre, illetve a keresésedre. Itt nem mesterséges intelligencia fog dönteni a találatokról, hanem mi magunk. A Pillan-Go egy élő, organikusan szerveződő közösség, mindenbe beleavatkozó admin nélkül, tehát a szolgáltatások csak rajtatok múlnak!

sajat termesztesu paradicsomot tart ket par emberkez

Online közösség kicsit máshogy

A Facebook csoportokkal szemben a Pillan-Go online közösségnek számos előnye van. Itt nem kell minden egyes csoportba belépni és külön meghívóért sem kell kuncsorognunk, hogy elérjük a szolgáltatásokat. Az admin helyett, mint mindent eldöntő nagyhatalom, a hirdetések megjelenésének semmi akadálya sincsen, bejegyzésed kikerülhet és csak az oldalon regisztráltak láthatják (nem úgy, mint a nyilvános csoport esetében, ahol mindenki megnézheti a bejegyzésedet akkor is, ha nem szeretnéd).

Ha szolgáltatást szeretnél találni, egyszerűen csak „bedobod”, hogy mit keresel és a közösség segít, a kereslet-kínálatot a Pillan-GO-ra regisztrált felhasználók alakítják. A létrejött kapcsolatot és üzenetváltást a többi felhasználó nem láthatja, így az teljesen biztonságos és mentes a „trolloktól”, itt nem lesz negatív-komment áradat, amitől tartani kellene. Ez egy pozitív hely! :)

fiatal voroshaju no laptop elott ul egy kavezoban

Összegzés

A közösségi szerveződés nagy ereje abban rejlik, hogy az organikusan alakuló virtuális közösségek, mint amilyen a Pillan-Go is, befolyásolhatják az online teret, az adott oldal profilját és hangulatát. Egy olyan online közösségben, ami a keres-kínál kérdéskör hathatós lefedését célozza meg a regisztrált tagok érdeke, hogy a kommunikáció tiszta, minőségi és olajozott legyen. Szolgáltatását és hirdetését mindenki maga promotálhatja és a felmerülő keresésekre is aktív, élő emberek reagálnak és válaszolnak. Ez lenne a cél, hogy segítsünk egymásnak!

A járvány alatt ez kiemelten fontos, hiszen az érdemi kommunikáció jelentős része az online térbe került át. Ez az oldal megfelel annak is, aki csak alkalmi munkát keres, de annak is, akinek szüksége van rá. Építsünk közösséget! Regisztráljatok a Pillan-Go-ra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj az új tartalmakról!