A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány együttműködésével támogatjuk az induló és már működő vállalkozások magyarországi és külföldi piacra jutását. Számunkra fontos, hogy virtuális piacot is biztosítsunk a vállalkozások számára, ahol gyorsan és egyszerűen találhatják meg jövőbeni üzleti partnereiket. Közösségünk tagjai azok a fiatal vállalkozások is, akik az alapítvány által bonyolított programok keretében jöttek létre Magyarországon.

Az Egyesület alapvető célja és tevékenysége : Magyarországon és a Szlovák határrégiókban történő turizmusfejlesztő tevékenység elősegítése, valamint a két ország közötti együttműködési kapcsolat megerősítésének szolgálata.

A Pillan-go.hu informatikai rendszerének kialakítását Magyarország Kormánya és az Európai Unió támogatta VEKOP 2.1.7 Innovációs Prototípus és Termék fejlesztési pályázat keretében, amelyet ezúton is köszönünk!

A Pillan-go.hu és Pillan-go.com on-line marketingjének elsődleges támogatója Marketing Astro Kft. Magyarországon és külföldön a digitális térben nélkülük nem léteznénk. Köszönjük nekik!