Regisztrálj

1. Facebook felhasználóddal lépj be rendszerünkbe vagy add meg email címedet és felhasználó neved.
2. Az érdeklődésed helyszíne is szükséges a regisztrációdhoz. (ország/megye/város) 3. Kapott emailben kattints az aktiváló linkre és jelentkezz be a rendszerbe a megadott felhasználóval és jelszóval.

Lépj Be és Profilodat készítsd el (Adataim menüben)

1. Írj magadról egy rövid bemutatkozást, amit láthatnak rólad 2. Add meg érdeklődésed helyszínét (hol érdekesek számodra az üzenetek) 3. Jelelöld be kérsz-e email értesítést az új érdekes üzenetekről vagy számodra érkezett chat üzenetekről. 4. Ha gondolod adj meg egyéb kapcsolati adatokat és döntsd el mit láthatnak mások ezek közül.

Adj fel üzenetet a közösségnek

1. Add meg az üzenetet tárgyát és szövegét (képet nem tudsz csatolni) 2. Válaszd ki a témakört (szolgáltatás kategóriát) 3. Add meg hol szeretnéd, hogy az üzeneted megjelenjen (Kontinens/ország/régió/település) 4. Add meg üzeneted típusát (szolgáltatást- keres, -kínál, munkát keres, munkaerőt keres, egyéb)
5. Küldés gombbal küld el az üzenetet és várd a reakciókat.

Kövesd a jelentkezőket!

1. Üzenetek rendezésénél jelöld meg "Én adtam fel" opciót 2. Nyomd meg a keresés indítása gombot! 3. A képernyőn csak a saját üzeneteid lesznek láthatóak.
4. Nyisd le az üzeneteidet és láthatod ki írt Neked.

Add meg milyen témakörben érdekelnek üzenetek!

1. Válaszd ki a témaköröket fő és alkategóriát és add hozzá a listádhoz. 2. A megadott témaköröket a rendszer tárolja és csak a releváns üzeneteket jeleníti meg.
3. Ha bejelölted, hogy kérsz email értesítést az új üzenetekről, akkor a felvett témakörökben fogunk értesítést küldeni.

Figyeld a Közösség üzeneteit

1. Szűrd az üzeneteket helyszín szerint (ország/megye/város) 2. Szűrd feladó szerint, ha tudod kit keresel
3. Rendezd az üzeneteket szabadon "Üzenetek új hozzászólásokkal" - csak olyan üzenetek, ahol írtak neked chat üzenetet, "csak kedvenc üzenetek" - amelyeket csillaggal megjelöltél, "nem érdekes üzenetek" - amelyeket korábban kéz ikonnal megjelölték, vagy válaszd ki milyen típusú üzenet érdekel (szolgáltatás keres,-kínál, munkát keres,-kínál, egyéb)
4. Ne felejtsd el a keresés indítása gombot megnyomni!