Szárnyra kap a Pillan-Go-projekt

Minden év eleje, valami újnak a kezdete is egyben. Ilyenkor fogadalmakat teszünk, merünk nagyot álmodni és van egy célunk - a nagy cél -, ami végig ott lebeg a szemünk előtt. Tudjuk, mert mi is pontosan ezt éreztük, amikor a Pillan-Go projektet elterveztük. Most pedig, több évnyi munka - bebábozódás - után, kitárjuk a szárnyainkat, és elkezdünk repülni.

A Pillan-Go létrehozása előtt volt egy elképzelésünk, volt egy víziónk...

Volt egy víziónk…

Amikor a Pillan-Go még csupán gondolatban létezett, az volt a tervünk, hogy egy olyan platformot hozzunk létre, ami mindenkié. Ez így talán nem elég egyértelmű, de hadd oszlassuk el máris ezt a homályt.

Láttuk, hogy a kereslet és a kínálat sokszor nem találkozik egymással. Hogy lehet az, hogy rengeteg az álláskereső, miközben ne telne el nap, hogy ne olvasnánk a munkaerőhiányról? A kulcsszó, a kommunikáció

Épp ezért egy olyan platformot szerettünk volna, ahol a szabadúszók, és a szolgáltatást keresők egymásra találhatnak. Mindezt egy közvetlen már-már baráti közösségen belül, ahol szabadon megoszthatják egymással a tapasztalataikat a szolgáltatók-, és az azt igénybe vevők.

… és szerencsére segítséget is kaptunk

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal karöltve szerencsére sikerült megfelelő erőforrást szereznünk ahhoz, hogy ezt a víziót meg tudjuk valósítani.

Együttműködésünk fontos alapeleme az is, hogy ezen a platformon könnyedén egymásra találjanak az üzleti partnerek. Ugyanakkor azokat a fiatal vállalkozókat is segítjük, akik az alapítványon keresztül indítják el a vállalkozásukat – mégpedig úgy, hogy automatikusan felvételt nyernek a partnereink közé. Ettől leginkább azt reméljük, hogy így sokkal gyorsabban, és hatékonyabban tesznek szert új ügyfelekre. Ugyanis sok ígéretes vállalkozás bukik el azon, hogy – akár nem megfelelő terv-, akár nem elég hatékony marketing miatt – nem sikerül ügyfelet keresnie, és még idő előtt tönkremegy.

Épp ezért az MVA-val közösen egy egymást támogató közösség létrehozása – és bővítése – a cél, hogy az ígéretes vállalkozók és szabadúszók mielőbb megtalálják a megfelelő vásárlót – így biztosítva a fejlődését.

A Pillan-Go nem ismer határokat.

A határ sem akadály

A virtuális piactéren az a legjobb, hogy nincsenek határok (a terveinkben pedig szerepel, hogy a jövőben a projektet német, és angolszász piacra is kiterjesztjük). Épp ezért könnyen meglehet, hogy épp egy amerikai-, vagy angol ügynökségnek pont rád van szüksége. Csak a kitartásodon és a hozzáállásodon múlik az, hogy milyen célt valósítasz meg.

Természetesen minden kezdet nehéz. Az elején bizony rengeteg pénzügyi-, adózási-, számlázási kérdésed lesz – vagy épp motivációra van szükséged, mert elakadtál és nem tudod, hova tovább. 

Épp ebből a célból hoztuk létre a folyamatosan frissülő blogunkat, ahol minden segítséget egy helyen megtalálhatsz. Ha pedig kérdésed van, bátran kereshetsz minket e-mailben, vagy Facebookon.

Persze mindenekelőtt ne felejts el regisztrálni a felületünkre – akár munkaadóként, akár freelancerként. 

Reméljük sikerül megtalálni a számításaidat, és mielőbb “összehozunk” egy megbízható partnerrel. Mi mindenesetre itt leszünk, hogy segítsünk megvalósítani az álmaidat. 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj az új tartalmakról!