Szolgáltatások a Pillan-GO oldalán - így használd a keresőt

Készen állsz a szárnyalásra? Legyen a célod akár egy rég keresett szolgáltatás igénybevétele vagy munkavállalás, a megoldás a Pillan-GO szárnyain érkezik.

A Pillan-GO határtalan szolgáltatást kereső-kínáló platformja okosabb mint egy állásportál vagy közösségi media felület csoportja. Ülj fel a Pillan-GO szárnyaira, ismerd meg működését, hogy minél előbb célba repíthessen!

Mindent a maga idejében

A Pillan-GO szolgáltatást kereső-kínáló felülete nem árul zsákbamacskát. Adataid értékes információk, ezért érthető, ha látatlanban nem szeretnéd megadni őket. Előbb fedezd fel a Pillan-GO oldalát regisztráció nélkül: nézd meg a szolgáltatási kategóriákat, olvass bele a szakmákhoz fűződő blogcikkekbe! Regisztrálni ráérsz akkor, ha valóban megtetszett a szolgáltatás felülete, működési elve, és használnád is azt.

Minden szolgáltatás egy helyen?

Igen, viszont ez korántsem párosul szakmaiatlansággal. Emberek vagyunk: aki ma munkát keres, holnap szolgáltatás után fog nézni. A Pillan-GO oldalán mindkettőt lehetséges. A különféle szolgáltatások közötti átláthatóságot, a releváns találatok kilistázását a szűrők biztosítják.

Bokrokat metsző kertész

A szűrőben megadhatod a szolgáltatás témakörét, majd altémakörét. Így, ha valaki idősgondozót keres, nem kell a gyerekfelügyeletet kínáló szolgáltatások hirdetéseit végignézni.

Ezen felül terület alapján is rákereshetsz a szolgáltatások hirdetéseire. A Pillan-GO hirdetési ugyanis nem csak Magyarországon, hanem Európa több országában is elérhetőek. Ezzel is támogatva az munkaerőáramlás szabadságát. 

Szőke doktornő jegyzetel miközben hallgatja fiatal lány páciensét

Csak a munka

Szolgáltatás adok-veszek; ennek koordinálására hivatott a Pillan-GO.hu oldala. A közösségi média csatornáin hasonló céllal megalapított csoportoktól eltérően, itt a szolgáltatások hirdetései jól láthatóan el vannak különítve a szakmákat érintő, havonta frissülő blogbejegyzésektől, amiket regisztráció nélkül is szabadon olvashatsz.

Hirdetnél? Keresnél? Találnál?

Rendben! Meglesz mindegyik, viszont ezen szolgáltatások igénybevételéhez már regisztrálnod kell a Pillan-GO oldalán. Itt valóban csak az azonosításhoz, biztonságos oldalhasználathoz szükséges adatokat kérik el (felhasználónév; email cím; jelszó és a kontinens, ország, megye, ahol hirdetni vagy keresni szeretnél szolgáltatást). Az oldal a GDPR szerint kezeli adataidat.

Az oldalon Vevőként (szolgáltatást keresőként) valamint Eladóként (szolgáltatását hirdetőként) egyaránt megjelenhetsz. A szolgáltatások keresésének, kínálásának pontos “játékszabályait” a regisztrációs adatlapról is elérhető ÁSZF-ben találod részletesen leírva. 

Szolgáltatási szerződésen egy toll, a szerződésen “Service Agreement” felirat

A Pillan-GO oldal használata nem bonyolult; és az ÁSZF sem egy 10 oldalas jogász nyelven íródott tömör-gyönyör. Elöljáróban annyit érdemes kiemelni belőle, hogy Vevőként és Eladóként is minden szolgáltatás (Banner hirdetéseket kivéve) ingyenes. A pontos részletekért szánj 5 percet az ÁSZF elolvasására a félreértések elkerülése végett!

Elérhető szolgáltatások

Jelenleg több mint 60-féle szolgáltatásban találhatóak hirdetések a Pillan-GO oldalán. A kategóriák számának nem szabtak határt az oldal alkotói. Ha ennek ellenére nem találnád azt, amire szükséged van, vedd fel a kapcsolatot a Pillan-GO-val, és az általad igényelt új szolgáltatás típust, amennyiben még nem létezik, felveszik az oldalra.

Irodai, szakmunkás, home office, terepmunkák ugyanúgy elérhetőek, mint egészségügyi és oktatási szolgáltatások is. 

Gyere és fedezd fel az oldalt! Ne feledd: aki keres, az talál!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj az új tartalmakról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.