Szolgáltatást keresel? Online közösségünk személyesen segít!

A szárnyait bontogató új Pillan-go olyan online közösség, mely a szolgáltatásokkal kapcsolatos problémáinkra kínál hathatós és gyors megoldást. Ki ne szembesült már volna azzal, hogy hirtelen szüksége volt egy megbízható villanyszerelőre, de a környékén nem talált? Ilyenkor járunk ismerősről ismerősre, leszakítjuk az esetleges hirdetéseket a villanyoszlopon vagy Facebookon kérünk segítséget. Sok szaki, főleg az idősebb generációhoz tartozók, egyszerűen nem található meg az interneten, pedig elérhetőek és magas minőségű munkát végeznek.

Miért ne ajánlhatnánk szolgáltatókat, hogy ilyen helyzetben támogassuk egymást? Ezt az űrt kívánja betölteni a Pillan-go által organikusan generált online közösség. 

Google vagy Pillan-Go?

A Pillan-go-s keresések bizonyos szempontból a Google keresések alternatíváivá válhatnak, hiszen olyan adatbázissal dolgoznak, amilyet máshol nem lehet megtalálni. Az oldalra regisztrálók által megadott adatok csak tagok számára lesznek láthatóak és elérhetőek. Amit sehol máshol nem találsz a környékeden, azt a közösség ereje által fellelheted!

Az ajánlási rendszer működési elve az, hogy élő emberek segítenek egymásnak. Ha valaki angoltanárt vagy bébiszittert keres például Kaposváron, az a felhasználó, aki tudja ilyennek a kontaktját egyszerűen beír a közösségbe vagy ajánlást tesz. Az ajánlásokat a program a későbbiekben valamilyen módon jutalmazza. Az ajánlások által olyan szakemberek, illetve szolgáltatások is felkerülnek a webre, amelyeknek különben nincs honlapjuk vagy nem hirdethetik magukat (pl.: ügyvédek). Itt igazi emberek alkotnak igazi közösséget.

Ha kiírjuk keresésünket, a Pillan-go-n valószínűleg hamarabb fogunk érdemleges válaszokat kapni mint például a Facebookon, hiszen az oldal fő profilja a segítségnyújtásban és a kereslet összekötésében rejlik a kínálattal.

Szolgáltatást nyújtok

Szolgáltatói oldalról megvizsgálva a kérdést pedig egy aktív, kereső online közösségben hirdethetünk, így nagyobb biztonsággal érkezhetnek hozzánk a rendszeres megrendelések. Nem is beszélve arról, hogy ha pozitív értékeléseket kapunk, mennyire megugorhat a megkeresések száma!

Amennyiben valamely szakma képviselőjeként hirdetjük magunkat mi sem egyszerűbb, mint az oldalra regisztrálni! Akkor is kiváló ötlet a Pillan-go, ha részmunkaidős állást, alkalmi munkát keresünk, vagy csak lett egy üres hétvégénk, amikor is besegítenénk valakinek vagy valamilyen vállalkozásnak egy kis kiegészítésért. A virtuális közösség nagy valószínűséggel könnyen és gyorsan össze tud kötni minket addig nem érzékelt lehetőségekkel. Miért is ne próbálnánk meg? Egyéni vállalkozók és hobbi barkácsolók is vígan megférnek ugyanabban a közösségben, mely maga egy információs lánc.

Ötleted van?

A Pillan-go azért jött létre, hogy segítséget nyújtson, tehát ha kérdésed, véleményed vagy bármilyen konstruktív meglátásod van az oldallal kapcsolatban, szívesen vesszük! Kérünk, hogy írj e-mailt nekünk, hogy oldalunkat szebbé, jobbá, funkcionálisabbá és felhasználóbarátabbá tehessük. Nekünk számít a felhasználók véleménye és a felhasználók számíthatnak egymásra.

Összegzés

Tudtad, hogy egyes kutatások szerint a világon bárkit elérni mindössze 13 emberen keresztül lehet általánosságban? Ha keresel valakit, akkor az ismerősöd ismerőse, majd annak az ismerőse és így tovább átlagosan 13 kapcsolatteremtésen és információcserén keresztül elvezet az általad keresett illetőhöz. A Pillan-go-val még gyorsabb lehet! Ez az adat pedig még az internet kora előttről származik, képzeljük el, hogy a közösség ereje mire képes, ha célirányosan használjuk?! Ha szolgáltatást vagy szakit keresel a környékeden vagy te magad szeretnél hirdetni, a Pillan-go-n a helyed! Légy részese egy online közösségnek és könnyítsd meg a saját vagy mások dolgát!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj az új tartalmakról!